ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Παράδοση Προϊόντων

Μπορούμε να στείλουμε τα κοσμήματα που επιθυμείτε σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας ή με αντικαταβολή καθώς και στην Αγγλία με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η παράδοση γίνεται μέσω των συνεργαζόμενων Courier.

Κάποια από τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι φυσικά υλικά και όχι βιομηχανοποιημένα (ορυκτές πέτρες, δέρμα, μαργαριτάρια κ.α.) επομένως ενδέχεται να υπάρξουν ελαφριές διακυμάνσεις σε χρώμα και σχήμα. Όπως και στη συναρμολόγηση κάποιων κοσμημάτων ενδέχεται να υπάρχουν πολύ μικρές διαφορές καθώς είναι δεμένα στο χέρι. Αυτή είναι άλλωστε και η γοητεία του χειροποίητου κοσμήματος, το ότι καθένα είναι στις λεπτομέρειες μοναδικό!

Τα κοσμήματα Catherine bijoux είναι χειροποίητα. Σε περίπτωση που το προϊόν που επιθυμείτε να παραγγείλετε δεν είναι διαθέσιμο, θα χρειαστούμε 5-10 εργάσιμες ημέρες για να το κατασκευάσουμε. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υπάρχουν διαθέσιμα τα υλικά για κάθε ένα από τα προϊόντα που θα δείτε στις ιστοσελίδες του www.catherinebijoux.com και θα θελήσετε να παραγγείλετε. Ενδέχεται όμως να μην μπορέσουμε να εκτελέσουμε μία παραγγελία συνολικά ή μέρος αυτής λόγω έλλειψης υλικών ή ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.). Σε αυτή την περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας επιστραφούν τυχόν σχετικές χρεώσεις.

Επίσης υπάρχει η περίπτωση να εξαντληθεί κάποιο από τα προϊόντα που φαίνεται να υπάρχει σε stock, για το λόγω αυτό παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά για έλεγχο της διαθεσιμότητας. Ειδικά για παραγγελίες με πληρωμή μέσω αντικαταβολής, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας θα επικοινωνούμε εμείς τηλεφωνικά μαζί για επιβεβαίωση.

Επιστροφή Προϊόντων

Είμαστε σίγουροι ότι θα χαρείτε απόλυτα την αγορά ενός από τα χειροποίητα κοσμήματα Catherine bijoux! Εάν όμως αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να το επιστρέψετε σε άριστη κατάσταση μαζί με τη συσκευασία και την απόδειξη πώλησης εντός 14 ημέρων από την παραλαβή με δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Θα επιβαρυνθείτε μόνο το κόστος μεταφοράς και την προμήθεια του χρηματοπιστωτικού οργανισμού μέσω του οποίου θα γίνει η πίστωση.

Σε περίπτωση επιστροφής ενός προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε 15 ημέρες από την παραλαβή του από εμάς.